Behandlingar


Allergibehandling med Bicom – 600:-

Bicom bioresonansterapi är en diagnos- och behandlingsmetod som framförallt används vid allergiska besvär. Metoden började utvecklas i Tyskland på 1970-talet men tekniken att behandla med frekvenser användes redan på 1930-talet i USA. Bioresonans baseras på att allting har en frekvens – alla organismer och alla ämnen (t.ex. mjölk, vete, pollen, hundhår) omges elektromagnetiska fält som har sina egna speciella frekvensmönster. Bicom-maskinen läser in frekvensmönster från ämnen/allergener och organismer/patienten för att hitta reaktioner att behandla genom terapeutiska frekvensmönster. Metoden är smärtfri och fri från läkemedel. Läs mer här

Akupunktur – 600:-

Kinesisk medicinsk behandling med nålar.
Tankesättet i akupunktur är detsamma som i akupressur. Den kinesiska läkekonsten som även innefattar kinesisk massage, örtläkekonst och qigong (meditativ rörelse) arbetar med människors livskraft, qi, som flödar genom kroppen. När man blir sjuk eller får ont, har flödet av qi blivit stört. Akupunktur, som fritt översatt betyder nålbehandling, bidrar till att återställa jämvikten och lagom flöde av qi. Flera olika sjukdomstillstånd kan behandlas med akupunktur: allergier, astma, högt eller lågt blodtryck, hormonell obalans, idrottsskador, immunstörningar, matsmältningsbehov, menstruationsåkommor, nedstämdhet, smärta, stress och övervikt, för att nämna några exempel (Källa: Svenska Akupunkturförbundet)

Zonterapi 60 min – 650:-

Zonterapi 30 min – 400:-

Zonterapi bygger på ett samband mellan olika zoner på fötterna och olika delar av kroppen och har i varierande grad används i många delar av världen sedan lång tid tillbaka. Genom massage och stimulering av dessa zoner upptäcks och behandlas olika störningar, som bland annat huvudvärk, smärtor i rygg och leder, urinvägsbesvär eller matsmältningsbesvär. Dagens zonterapi är utvecklad av den amerikanske läkaren William H Fitzgerald som i början av 1900-talet utvecklade en metod som han kallade reflexzonterapi. Hans metod vidareutvecklades av en av hans elever, massören Eunice Ingham.